Organigram van TC 't Spui VZW

Een klein woordje uitleg over "Het Bestuur van TC 't Spui vzw"
Er is enerzijds de Raad van Bestuur, die het algemeen beleid en de strategie bepaalt, over investeringen beslist en de financiën beheert.  Hierin zetelen 4 oprichters-bestuurders/bestuurders, naast de 2 stichtende verenigingen:  Johan De Koninck staat aan het hoofd, Hugo Govaerts (ondervoorzitter), Jan Vercammen (secretaris), Tom Marien (financiën) en de vertegenwoordiger van  K. Lierse Tennisclub (Gerd Mondelaers) en van K. Lyra TSV ( André Van Nueten).
Anderzijds is er het Dagelijks Bestuur, dat borg staat voor een kwaliteitsvolle dagelijkse werking: hiervan is Ghislaine Van Elsen voorzitter en Roger De Clercq secretaris.  Katleen Van Dyck is verantwoordelijke 
tennisaktiviteiten en wedstrijdleider voor interclub en tornooi.  De lessen voor jeugd en volwassenen vallen onder de verantwoordelijkheid van Britt Van den Broeck en Debby Callaert.  Communicatie is in handen van Gerd Mondelaers voor de nieuwsflashes en de e-mails. Jan Vercammen is verantwoordelijke voor de website en feestleider.  De uitbating van het clubhuis is een gemeenschappelijke organisatie van het bestuur.

Het organigram van de Raad van Bestuur vindt u hier terug.

Het organigram van het Dagelijks Bestuur vindt u hier terug.

 


 

 

Home

Kalender
Openingsuren
Organigram
Missie en Visie
Statuten van de vzw
Huishoudelijk Reglement
 

Sponsors